Consultar

Ortodoncies Invisalign

  • ortodoncia-invisalign

Esbossar el millor dels nostres somriures no sempre resulta una acció senzilla, especialment si algú ens posa traves que ens dificultin poder somriure amb total naturalitat. Per això, en Clínica Dental Felipe volem ressaltar els múltiples beneficis que aporten els nostres tractaments d’Ortodòncies amb Sistemes Invisalign, l’ortodòncia invisible que no s’interposarà entre tu i la més natural dels teus somriures. Però no només això! Pren nota perquè ara a més t’oferim un 25% de descompte en tractaments Invisalign!

Malgrat els avenços tecnològics i en les tècniques aplicades, els sistemes d’ortodòncies convencionals continuen representant un inconvenient considerable per a aquells que necessiten aquests tractaments, ateses les molèsties que poden arribar a ocasionar i l’impacte que poden arribar a causar a la nostra imatge. Com a conseqüència, alguns pacients han arribat a l’extrem de renunciar als tractaments que necessitaven per a la cura de la seva salut-bucodental, una situació alarmant que avui volem considerar.
Cartel de Oferta en Invisalign

Què són les Ortodòncies Invisalign?

Alternativa a los bracketsAllunyat de qualsevol altre tractament convencional, del sistema d’alineadors transparents d’Invisalign s’han convertit ja en el mètode més còmode de corregir una mala posició de les dents. Mitjançant una avançada tecnologia 3D, es dissenyen a mida la sèrie d’alineadors necessaris per al tractament de cada pacient, partint de la disposició inicial de les peces dentàries i finalitzant amb la forma desitjada de la dentadura. Cada dues setmanes aproximadament, els alineadors seran reemplaçats per tal d’anar corregint la disposició de les peces dentàries, desplaçant a poc a poc les dents fins a aconseguir la seva posició desitjada.

Quins avantatges té Invisalign respecte a un tractament amb brackets?

Existeixen 4 avantatges fonamentals que fan que Invisalign sigui a dia d’avui el tractament d’elecció per als nostres pacients. El primer avantatge és l’estètica, és pràcticament invisible, moltes vegades ha de dir-li a la gent que l’envolta que porta Invisalign perquè se n’adonin.

Un altre avantatge és que és removible, se’l posa i se’l treu vostè, és a dir per menjar i per netejar-se les dents s’ho pot treure, igual que si té un gran esdeveniment pot prescindir d’ells durant unes hores. Un altre avantatge és la facilitat en la higiene dental ja que s’ha de retirar l’alineador per raspallar de manera normal les dents.

I l’últim avantatge és la comoditat en l’ús de invisalign, les molèsties són mínimes i normalment s’associen al primer dia de cada canvi de alineador, les aftes i rascades són inexistents, i el dolor dental no existeix.

Com a principals beneficis, el sistema d’alineadors Invisalign no es limita a oferir una sèrie d’avantatges estètiques al pacient, els cercles amb prou feines han de percebre la presència dels alineadors si és que arriben a percebre’ls. Més enllà d’aquests avantatges, els alineadors Invisalign són completament extraïbles, a diferència dels bracets convencionals. Aquest fet repercuteix en innombrables avantatges per al pacient, qui podrà llevar-se els correctors durant els àpats i la posterior higiene dental, evitant així molèsties innecessàries, mal alè i fins i tot constants visites al dentista per a la correcció dels aparells.

El tractament de Invisalign és més llarg que un tractament amb brackets?

No, normalment no varia entre un o altre. Els tractaments oscil·len entre un tractament d’Invisalign 7 (3 mesos aprox) per recidives d’ortodòncia lleus. Invisalign lite (7-12 mesos aprox), per maloclusions lleus com rotacions i falta d’espai en els incisius i canins.

I Invisalign Full (15-24 mesos) per a tractaments complexos com a casos d’extraccions, apinyament sever, distalización arcada superior. En una primera visita amb la Dra. Felipe li podrà aconsellar de manera gratuïta de quin és el tractament ideal per al seu cas i li podrà realitzar un pressupost ajustat per a les seves necessitats.
Férula para el bruxismoLa durada del tractament depèn, com és lògic, del quadre que presenti cada pacient i de quines siguin les seves circumstàncies, pel que serà necessari un acurat diagnòstic previ al tractament. De la mateixa manera, el preu variarà en funció del temps que s’hagi de prolongar el tractament aplicat, així com de tot el que hagin de desplaçar-se les peces dentàries durant l’ortodòncia. No obstant això, et convidem a sol·licitar una primera visita perquè puguem aclarir-te qualsevol dubte relacionat que ens vulguis plantejar, abans de passar a beneficiar-te de tots els avantatges que us ofereix el sistema d’alineadors Invisalign.

Però recorda que amb Clínica dental Felipe, ara a més disposaràs d’un 25% de descompte en tractaments Invisalign (Invisalign LITE des de 2500 €, Invisalign FULL des de 3.500 €) complint com de costum amb el nostre seriós compromís d’ajudar-te a cuidar del teu somriure i la dels teus. Beneficia’t de tots els avantatges que t’ofereix l’ortodòncia invisible i que res s’interposi entre el teu somriure i els altres.

La Doctora Felipe, màster intensiu en ortodòncies Invisalign i nomenada INVISALIGN GOLD PROVIDER, estudiarà el teu cas i t’assessorarà per rebre el millor tractament a realitzar. Ah!, i recorda que la primera visita i consultes relacionades sempre seran gratuïtes a la nostra clínica.

S’han de blanquejar les dents desprès d’un tractament amb Invisalign?

S'han de blanquejar les dents després d'un tractament amb Invisalign?
No, les dents no es posen groguenques ni pateixen canvis de coloració per portar ortodòncia. Perquè no apareguin taques dentals és important tenir una higiene correcta amb 3 raspallats al dia, usar fil dental després de cada menjar i recomanem utilitzar una esbandida amb fluor 1 vegada al dia per enfortir la dent.

I si amb tot això apareix alguna taca només amb una bona higiene dental realitzada a la clínica dental us deixarà les dents com al principi.

Hi ha un límit d'edat per a col·locar Invisalign?
L’edat no és rellevant per a posar-se ortodòncia, el determinant per poder realitzar qualsevol tractament d’ortodòncia és tenir les genives sanes, una alçada d’os correcta que idealment abraci la meitat de la dent (no tenir periodontitis agressiva) i dents lliures de càries.

A la nostra clínica dental abans de qualsevol tractament d’ortodòncia Invisalign, es realitzen els empastaments pertinents per tenir les dents sanes i es realitza un tractament periodontal per sanejar les genives amb el nostre periodoncista.

Quantes hores he de portar Invisalign al dia perquè s'obtinguin bons resultats?
Els resultats amb Invisalign a dia d’avui són increïbles, en la majoria dels nostres casos no es podria diferenciar l’acabat d’un cas amb Invisalign o amb brackets.

Perquè això passi és molt important fer un bon estudi del cas amb un Doctor especialitzat en Invisalign ja que serà ell qui faci el moviment i seguiment del seu tractament i que el pacient sigui molt col·laborador amb l’ús dels alineadors. Invisalign s’ha d’usar unes 20 hores al dia, només es treuen per menjar i es canvien els alineadors cada 15 dies.

Per obtenir una resposta més àmplia a aquesta i moltes altres preguntes relacionades amb la salut de les teves dents, realitzar un examen dental i rebre el tractament que realment et mereixes, no dubtis a posar el teu somriure en les mans dels nostres especialistes de Clínica Dental Drs. Felip. Ens trobaràs al C / Girona nº 72 local (Barcelona), ¡on t’esperem per fer-te somriure!