Tractaments en Odontopediatría

En Clínica Dental Felipe pensem que el millor tractament odontològic és aquell que no ha de realitzar-se. És convenient, per tant, realitzar visites periòdiques al dentista i seguir una sèrie d’hàbits higiènics i alimentaris que evitaran l’aparició de patologies dentals i la necessitat de tractament.

El fet de familiaritzar als nens des de petits amb el dentista, farà que aquests gaudeixin d’una bona salut bucodental tota la seva vida, ja que se’ls podrà ensenyar, motivar i corregir hàbits d’higiene i salut, permetent a més detectar precoçment patologies en el seu estat més inicial.

És important que des de molt petits aprenguin tècniques de raspallat correctes i adoptin hàbits alimentaris saludables, així com aplicar tractaments de prevenció de càries com la fluorización o el segellament de fosses i fissures.

Per això, és molt recomanable que els nens d’a partir dels 4 anys es facin consultes periòdiques amb el seu dentista. En la nostra clínica disposem d’una sala d’espera dissenyada únicament per als més petits de la casa, amb jocs i llibres diferents per a cada edat.

Demana la teva cita ara!

  Quieres una cita para...?*
  Preferencia horario*
  * Campos obligatorios

  En Clínica Dental Felipe trobarà el tracte familiar que busca per als més petits de la casa

  Preguntes relacionades amb la Odontopediatría

  Si desitja obtenir resposta a algunes de les principals qüestions relacionades amb la Odontopediatría, entre en la nostra secció Preguntes Freqüents o realitzi la seva pròpia consulta a través del Formulari de Contacte de Clínica Dental Felipe.