CÀRIES DENTAL

La càries dental és una de les malalties més freqüents entre la població després del refredat comú, afectant així un gran nombre de persones que pateixen símptomes associats a la destrucció de les estructures dentals.

 • En el desenvolupament de la càries influeixen bàsicament 3 factors:
 • Presència de bacteris en la boca
 • Sucres en la dieta
 • Existència de dents susceptibles o amb predisposició

La càries dental pot detectar-se per canvis en la coloració de la dent, taques fosques o blanquinoses, que progressaran fins a fer visible una foradada en la dent. A vegades, especialment quan es tracta de càries de petita grandària, pot no percebre’s dolor o cap molèstia, però a mesura que la càries avanci apareixerà sensibilitat al fred i a la calor. Finalment, quan la càries afecti el nervi, es patirà de dolor agut espontani i continu i fins i tot aparició de flegmó.

Al principi, quan la càries no s’apreciï en un estat avançat, bastarà amb eliminar el teixit dental infectat i reconstruir la foradada produïda en les peces dentàries afectades, un tractaments comunament conegut com a empastament. No obstant això, per a les càries en estats més avançats que afectin el nervi dental serà necessari practicar una endodòncia a fi de “matar el nervi” danyat.

Demana la teva cita ara!

  Quieres una cita para...?*
  Preferencia horario*
  * Campos obligatorios

  Clínica Dental Felipe, més de 70 anys cuidant del somriure dels nostres pacients

  ESTETICA DENTAL

  Avui dia, tenir un somriure bonic és cada vegada més important. Es considera la nostra carta de presentació, considerant-se a més com un signe de salut i benestar social. Mitjançant tècniques mínimament invasives, com les carillas de ceràmica o de composite , pot modificar-se la forma, la grandària i el color de la dentadura.

  L’emblanquiment dental permet recuperar el color original de les peces dentàries, alterat per l’edat, l’alimentació i altres factors com el tabac. En Clínica Dental Felipe, utilitzem un sistema d’emblanquiment dental d’aplicació en el consultori que ofereix resultats extraordinaris, gràcies a la seva concentració de peròxid d’hidrogen i el nostre llum d’emblanquiment.

  Preguntes relacionades amb Odontologia Conservadora i Estètica Dental

  Si desitja obtenir resposta a algunes de les principals qüestions relacionades amb Odontologia Conservadora i Estètica Dental, entre en la nostra secció Preguntes Freqüents o realitzi la seva pròpia consulta a través del Formulari de Contacte de Clínica Dental Felipe.