Emblanquiment dental

En Clínica Dental Felipe continuem millorant dia a dia per a ajudar-vos a recuperar la millor dels vostres somriures, avui més que mai el mantenir una bona salut boc-dental influeix de manera directa en les relacions que establim, tant laborals com personals. Per això, són cada vegada més els que decideixen cuidar del seu somriure sotmetent-se als tractaments d’estètica dental oportuns.

Mitjançant tècniques mínimament invasives, els tractaments d’emblanquiment dental permeten a cada vegada més pacients recobrar la seguretat i una confiança absoluta en si mateixos, en mostrar una dentició més blanca com la més visible carta de presentació. Són molts els motius que afavoreixen la pèrdua o deterioració de la capa d’esmalt, apreciant-se llavors l’enfosquiment o canvis de tonalitat de la superfície dentària. Vegem algunes de les causes o hàbits més freqüents que poden contribuir a això.

Per què s'enfosqueixen les dents?

Les causes més freqüents de l’enfosquiment dental, el canvi de tonalitats i l’aparició de taques en peces dentàries, es divideixen en dos grups diferents segons l’origen intrínsec o extrínsec dels factors que influeixen en la deterioració de l’esmalt. Les causes intrínseques són aquelles que comunament afecten les peces dentàries en la seva etapa de formació, encara que poden produir-se també després de l’erupció de la dent en la boca. D’altra banda, les causes extrínseques són aquelles que afecten la coloració de les dents a causa de la ingesta de determinats aliments i begudes, així com el contacte amb altres agents com ara el tabac.

Causes intrínseques

Algunes de les causes intrínseques associades al canvi de coloració dental poden trobar-se en la presa de medicaments concrets o un desenvolupament deficient de l’esmalt durant la formació de la dent. Així mateix, una vegada exposats, les fractures i cops en la dentadura així com l’envelliment natural de l’esmalt dental, notable a partir dels 50 anys, poden alterar la coloració natural de les nostres dents.

Causes extrínseques

A hores d’ara, la gran majoria de nosaltres coneix els efectes negatius en la coloració de les nostres dents provocades per begudes com el vi, el cafè, el te o altres infusions, així com les begudes gasoses que afavoreixen la deterioració de l’esmalt dental. D’igual manera, alguns aliments com ara els espinacs o el safrà i aquells que concentrin una gran quantitat de pigments , afecten la coloració dentària.

Els tractaments associats a l’emblanquiment dental, poden per tant aplicar-se tant en l’exterior com a l’interior de les peces dentàries, a fi de recuperar el color natural de l’esmalt o per a aconseguir una dentició encara més blanca. En la seva majoria, els tractaments amb major aplicació es limiten a les tècniques d’emblanquiment exterior, ja que solen ser les causes extrínseques aquelles que afecten un major nombre de pacients. A vegades, serà necessari a més focalitzar el tractament en peces dentàries de forma aïllada, en apreciar-se un desgast major de l’esmalt dental i una descoloració major.

Emblanquiment dental a Barcelona

Mitjançant l’aplicació d’un sistema mínimament invasiu per als nostres pacients, a base d’una concentració de peròxid d’hidrogen en combinació amb la nostra llum blanqueante, aconseguim resultats extraordinaris i en molt poc temps.

Ara a més, us oferim un 10% de descompte del qual podreu beneficiar-vos en família per a lluir la millor dels vostres somriures.

Cada vegada són més els que desitgen poder sentir-se còmodes i assegurances a l’hora de somriure, sent un dels tractaments més segurs, efectius i ràpids els sistemes d’emblanquiment dental que oferim des de Clínica Dental Felipe.

Demana la teva cita ara!

    Quieres una cita para...?*

    Preferencia horario*

    * Campos obligatorios