Tractament antironcs

El ronc és el soroll que es produeix com una conseqüència de la relaxació dels músculs encarregats de mantenir oberta la via respiratòria. La relaxació de tals músculs, obstrueix lleugerament el pas d’aire produint-se soroll en respirar (o ronc).

Més enllà de les molèsties ocasionades per tan desagradable so, el ronc pot derivar en nombrosos símptomes que acabin per perjudicar greument la salut. Per tant, davant un ronc Crònic és aconsellable acudir al metge per al seu diagnòstic i posteriorment determinar un tractament antironc encertat.

En Clínica Dental Felipe, basem els nostres tractaments en les Fèrules Antironcs dissenyades pel Dr. Felipe, que afavoreixen un avançament controlat i confortable de la mandíbula durant la nit amb l’objectiu de mantenir oberta la via aèria, permetent una correcta oxigenació.

Es percep per tant una millora en la qualitat de vida dels nostres pacients i aquells que els envolten com a resultats immediats, alleujant-se d’altra banda els símptomes derivats del ronc, com ara la hipersomnolencia, la pèrdua de memòria o concentració, les alteracions anímiques o la hipertensió, entre altres.

Demana la teva cita ara!

  Quieres una cita para...?*

  Preferencia horario*

  * Campos obligatorios

  “En Clínica Dental Felipe aconseguim anul·lar o disminuir dràsticament el ronc dels nostres pacients.”

  Preguntes relacionades amb el ronc.
  Es pot tractar el ronc?
  Roncar és conseqüència d’una relaxació dels músculs encarregats de mantenir oberta la via respiratòria. En relaxar-se aquests músculs, tanquen lleugerament aquest pas d’aire i és per això que es produeix soroll en respirar (ronc). El problema ve quan aquesta obstrucció del pas d’aire és major i es produeix un descens de l’arribada d’oxigen al cervell (apnea del somni) que podrà causar.

  • hipersomnolencia (cansament durant el dia)
  • pèrdua de memòria i de concentració
  • alteracions anímiques (irritabilitat, ansietat, depressió,…)
  • hipertensió, fibromiàlgia, augment del risc d’infart,…

  Tratamiento antironquidos Tractar el ronc no sols és important per a millorar el descans de les persones que dormen al teu costat sinó sinó per a millorar el teu descans. Les fèrules antironcs es basen en un avançament controlat i confortable de la mandíbula durant la nit amb l’objectiu que quedi oberta la via aèria i es produeixi una correcta oxigenació i per tant una millora en la qualitat de vida del pacient i dels quals dormen al seu costat.

  Per què amb l'edat el ronc sembla intensificar-se?
  Malgrat que el ronc pot manifestar-se també en persones joves, amb l’edat els músculs tendeixen a perdre la seva fermesa, intensificant-se l’obstrucció de les vies respiratòries en la relaxació de la musculatura del coll, la gola i la mandíbula. Així, amb el pas dels anys la intensitat del ronc tendeix a anar en augment.
  Quines conseqüències té el ronc en el nostre cervell?
  Quan el ronc ve acompanyat d’una obstrucció major del pas de l’aire, hi ha un descens de l’arribada d’oxigen al cervell que podrà causar-li:

  • hipersomnolencia (cansament durant el dia)
  • pèrdua de memòria i de concentració
  • alteracions anímiques (irritabilitat, ansietat, depressió)
  • hipertensió, fibromiàlgia, augment del risc d’infart

  Per què les persones que ronquen no sempre ho fan?
  Les persones que tendeixen a roncar no sempre presenten les mateixes condicions durant el somni, per la qual cosa els músculs de la mandíbula i la gola que obstrueixen les vies respiratòries en estat de relaxació poden afectar amb intensitats diferents. Factors com l’alcohol , el cansament físic o l’estrès solen accentuar tant el ronc com els símptomes associats.
  Si necessites realitzar la teva pròpia consulta pots contactar-nos a través del Formulari de Contacte, el nostre telèfon o acostar-te a la nostra clínica en carrer Girona 72 de Barcelona.