Tractaments de Clínica Dental Felipe

Professionals al servei dels nostres clients

A Clínica Dental Felipe ens complau seguir oferint els tractaments odontològics més complerts desde la nostre clínica a Barcelona, després de més de 70 anys dedicats a la cura de la salut bucodental dels nostres pacients a través de tres generacions de dentistes. Sempre amb el suport d’unes modernes instal·lacions, equipades amb tecnologia d’última generació, el nostre equip de professionals treballa mitjançant les tècniques més avançades per al diagnòstic i l’aplicació dels tractaments que oferim.

Com a principals objectius, a través dels nostres tractaments cuidem de la salut i l’estètica dental dels nostres pacients, ajudant-los a recuperar el millor dels seus somriures i la tranquil·litat de mostrar-la als altres sense impediments. D’altra banda, no renunciem al tracte familiar que ens distingeix i que ens permet establir una estreta proximitat amb els nostres pacients des de la primera visita, com a conseqüència d’una dedicació absoluta durant anys i dels demostrats bons resultats dels nostres tractaments.

Així mateix, la total satisfacció dels nostres pacients i la fidelitat incondicional que ens demostren després del seu pas per les instal·lacions de la nostra clínica, avalen tant els serveis i els tractaments com les tècniques que apliquen els nostres professionals. Un cop més, els animem a concertar la seva primera visita amb nosaltres per a un diagnòstic inicial o per començar amb el tractament indicat, així com per aclarir qualsevol dubte que puguin suscitar les tècniques que apliquem des de Clínica Dental Felipe.