Qui Som

Dentistes Molt Qualificats

A Clínica Dental Felipe mantenim les tradicions d’una família dedicada a prestar els més complets serveis d’odontologia, mitjançant un equip de professionals que ha reunit tres generacions de dentistes al llarg dels últims 70 anys. Tan llarg camí seria emprès pel Dr. Juan Felipe Muñoz el 1941, succeït pel seu fill Dr. Juan Felipe Fraguela i la seva dona Teresa Gutiérrez. Finalment, des de l’any 2007, la Dra. Blanca Felipe representa la tercera generació d’especialistes que composen el nostre equip.

equipo-clinica-felipe
La Nostre Filosofía

Especialistes de Clínica Dental Felipe

Filosofía

Es basa en dos pilars: l’excel·lència i l’ètica dels serveis que prestem, a més de la confiança i la familiaritat que ens caracteritza des de fa més de 75 anys.

Objectius

Ajudar-te a recuperar i mantenir el teu somriure, mitjançant la cura de la salut i estètica dental, a través d’un diagnòstic encertat i l’aplicació dels tractaments deguts.

Sempre estem en constant formació. Cal destacar la doctora Felipe com a professora del màster d'ortodòncia de la Universitat de Barcelona.

El que més ens motiva és la total satisfacció de tots els pacients que confien en aquesta gran família, mitjançant una atenció personalitzada a les mans dels nostres professionals. Comptem amb dilatada experiència i el tracte humà. Pots trobar-nos en la clínica dental situada al Carrer Girona 72 (local).