Clínica Mèdica

Mitjançant les nostres instal·lacions, la Dra. Ma Teresa Gutiérrez ofereix els seus serveis com a Metge General i Especialista en Pediatria, perquè a Clínica Dental Felipe volem seguir ampliant la nostra oferta i que els nostres pacients rebin sempre l'atenció més complerta.

Mutues

Clínica dental Felip col·labora amb la mútua Assistència Sanitària i Asisa. Per ser d’aquestes mútues es poden beneficiar de tractaments dentals i mèdics sense cost.

  • A nivell dental les revisions dentals són gratuïtes, també li inclou una neteja dental anual sense cost, i les extraccions dentals queden cobertes amb la mútua.
  • A nivell mèdic la Doctora Gutiérrez li podrà controlar l’estat de salut i les seves patologies si pertany a A.Ş o a A.S.I.S.A. Si necessita un control endocrí o si cal actualitzar el calendari de vacunació també està inclòs.
  • A nivell pediàtric, la Doctora Gutiérrez li podrà fer el seguiment en el desenvolupament i creixement del nen des del naixement, diagnosticar i tractar qualsevol patologia i incloure al nen totes les vacunes necessàries. Tot això queda cobert per la seva mútua mèdica.

SERVEIS

Pediatría

Control desenvolupament i creixement del nen
Diagnòstic i seguiment de patologies
Vacunació
Control endocrí
Urgències

Medicina general en adults

Control de salut
Seguiment de patologies
Vacunació
Control endocrí
Urgències